Elkészítés: A feketekávét 1 dl tejjel, a kristálycukorral és a rummal összekeverjük. A babapiskóta felét
egyenként megmártjuk a kávés tejben, és egy megfelelő jénai tálba lerakjuk a felét.
A vaníliás pudingport 2 dl hideg tejjel felverjük, a kész pudingot a
marcarponéval jól összedolgozzuk, a felét pedig a babapiskótára öntjük.
A krém tetejére rárakjuk a lecsepegtetett, magozott meggyet, és megszórjuk 1 evőkanál kakaóporral. A babapiskóta másik felét szintén megmártjuk a kávés tejben, sorban rátesszük a meggy tetejére, végül a megmaradt krémet rásimítjuk, majd megszórjuk 1 evőkanál kakaóporral.
Minimum 2 órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre