Meggyes piskóta

default user icon
16 4.3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 25 dkg margarin,
  • 6 tojás,
  • 25 dkg cukor,
  • 30 dkg liszt,
  • 1 sütőpor,
  • 1 kg meggy

Elkészítés

    Elkészítése: A margarinnal 25 dkg cukrot habosra keverünk, majd egyenként a 6 tojás sárgáját hozzá keverjük, majd 30 dkg lisztet és a sütőport hozzáadjuk majd legvégén a tojások felvert habját belevegyítjük. Kivajazott tepsibe belenyomkodjuk, a tetejére rakjuk a kimagozott meggyet, amit porcukorral megszórunk. Közepes tűznél sütjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hajdu Beatrix 2 évvel ezelőtt
Nagyon finom, csak ez nem piskota :) a piskotaba nem kell vaj. DE amugy a a vegeredmeny a lenyeg, az pedig egesz jo :)
Zsuzsanna 2 évvel ezelőtt
Sosem mentek a sütemények, valahogy szerintem én csak húst tudok sütni:D Pár éve próbáltam másik receptet, de az igazából minden lett csak finom piskóta nem. De ez a piskóta olyan lett mint amit a nagymamám csinált, köszönöm, nagyon nagyon finom lett:))
Kati 2 évvel ezelőtt
Isteni volt és sikerült ! Köszi a receptet :)
L. Tímea 4 évvel ezelőtt
Pár napja elkészítettem és ISTENI lett! Ugyan nem meggyet raktam bele, hanem csokireszeléket és nutellát de nagyon ízlett mindenkinek. Irtó egyszerű, nem igen lehet elrontani. Köszönöm a receptet :)
Lóránth Tamás 6 évvel ezelőtt
Köszönöm a receptet...;) finom lett....;) Leírom mert nem lett feltüntetve...:) Elkészítési idő: 40 perc Sütési idő (légkeveréses sütőben): 25-30 perc 170 fokon!!
v 7 évvel ezelőtt
Három nap alatt háromszor. Őrületes igény van rá :-)
Kovács Rita 7 évvel ezelőtt
Nagyon finom! Csak ajánlani tudom!
Kovács Gabriella 7 évvel ezelőtt
Nagyon finom lett!!! Köszönöm a receptet!
Oravecz Kitti 7 évvel ezelőtt
Tényleg nagyon finom lett! Sütnöm kellett még egy adagot a családnak!:)))
Tóth Krisztina 7 évvel ezelőtt
Most készítem :) A fele tésztába teszek kakóport és fekete-fehér piskótát kreálok belőle,majd megszórom meggyel :) Isteni lesz :)

Hasonló Receptek

Magazin