A befőttet leszűrjük és ercsepegtetjük. A tejet megmelegítjük, majd beleszórjuk a darált mákot, és 2-3 percig forraljuk. Lehúzzuk a tűzről, és lefedve 10 percig pihentetjük a keveréket.
Közben a lisztet elvegyítjük a darált mandulával, egy csipet sóval és a sütőporral. Egy másik tálban felhabosítjuk a vajat a cukorral, majd egyenként hozzá adjuk a tojásokat. Kis adagokban, a lisztes eleggyel felváltva beledolgozzuk a tejes-mákos keveréket, majd a liőrt is hozzáöntjük.
A tésztát egy kivajazott tepsibe simítjuk, belenyomkodjuk a meggyszemeket, majd a 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk, 40 percre. Végül kivesszük, és hagyjuk kihűlni a süteményt. Felszeletelve, némi porcukorral meghintve tálaljuk.