A befőttet leszűrjük és lecsepegtetjük. A tejet megmelegítjük, majd beleszórjuk a darált mákot, és 2-3 percig forraljuk. Lehúzzuk a tűzről, és lefedve 10 percig pihentetjük a keveréket.
Közben a lisztet elvegyítjük a darált mandulával, a sóval és a sütőporral. Egy másik tálban felhabosítjuk a vajat a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Kis adagokban, a lisztes eleggyel felváltva beledolgozzuk a tejes-mákos keveréket. Ezután a masszát a likőrrel ízesítjük.
A tésztát egy kivajazott tepsibe simítjuk, belenyomkodjuk a meggyszemeket, majd 160 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt megsütjük. Végül kivesszük, és hagyjuk kihűlni a süteményt. Felszeletelve, némi porcukorral meghintve tálaljuk.