Elkészítés: A tésztához a tojásokat tálba ütjük, hozzáadjuk a cukrot, és mixerrel habosra keverjük. Apránként hozzácsorgatjuk az olajat, a tejet, beleszórjuk a sót, a citromlében felfuttatot szalakálit és a lisztet. Amikor a mixer már nehezen keveri a masszát, kiborítjuk deszkára, és puha, selymes tésztát gyúrunk belőle.
4 lapra osztjuk, kinyújtjuk, és vajazott tepsi hátán világosra sütjük. Az én kisebb tepsim mérete 20X27 cm volt, de lehetett volna akár pár centivel nagyobb is. Vigyázzunk, a lapok hamar megsülnek, ne égessük meg.
A meggyet kimagozzuk, rászórjuk a cukrot, mellédobjuk a fahéjat, és 3-4 percig főzzük.
A pudingport simára keverjük 4 kanál hideg vízzel, majd folytonos kevergetés mellett hozzáöntjük a forró, főtt meggyet, és pár perc alatt besűrítjük. Lehűtjük.
A tojásokat habosra keverjük a tojásokkal, a vanília kikapart magjaival, majd a keményítővel, kevés hideg tejjel lazítjuk. Közben a többi tejet felforraljuk, ráöntjük a vaníliás pépre, és lassú tűzön besűrítjuk. Kihűtjük.
A kihűlt lapokat megtöltjük 2 sor meggykrémmel és 1 sor vaníliakrémmel.
Legalább egy éjszakára hideg helyre állítjuk, majd porcukorral behintjük, és vékony szeletekre vágjuk.