A kókuszzsírt, a tojást, a nádcukrot és a citromhéjat jól kikeverjük. Ezután hozzáadjuk a tejben elkevert karobot, majd a kidolgozott tésztához adjuk, végül belekeverjük a lisztes szódabikarbónát, és az egészet szép simára kidolgozzuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, a tepsit sütőpapírral kibéleljük. A kimagozott meggy felét a tésztához keverjük, majd a tésztát a tepsibe öntjük, és kb. 30 percig sütjük (ez sütőnként változó, tűpróba szükséges).
Amikor kisült, lezárt kikapcsoljuk a sütőt, és nyitott sütőajtónál hagyjuk hűlni a süteményünket.
Langyosan félbevágjuk, és mind a két lap belső oldalát megkenjük meggylekvárral. Ezután az alsó lap lekváros felére Nutella-réteget kenünk, és a maradék meggyet a kakaós Nutellába egyenletesen elosztva végigrakjuk. Végül rátesszük a tészta felső rétegét és egy picit megnyomkodjuk, hogy összetapadjon.