Elkészítés: 1. A puha margarint a cukorral és a tojássárgájával habosra keverjük.
2. A lisztet a sütőporral összekeverjük, és az előzőhöz adjuk. Majd hozzáadjuk a citrom héját és levét. Könnyen kezelhető tésztává gyúrjuk.
3. A tészta 1/4 részét félretesszük. A többit margarinnal kikent tepsibe nyomkodjuk. Megkenjük lekvárral.
4. A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, és elsimítjuk a lekváron.
5. A maradék tésztából rudakat sodrunk, és a tojáshabra fektetjük.
6. Előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre