Elkészítés: Olvaszd meg a csokikat a borral, keverd bele a meggyet, és hagyd kihűlni. Keverd ki a tojássárgáját a cukorral és a liszttel, majd add hozzá a csokis masszát. Verd fel a fehérjét habnak, majd óvatosan keverd bele a masszába. Kivajazott és lisztezett tortaformába öntsd, és tedd be a 170 fokos sütőbe kb. fél órára (azért időnként nézz rá). Ha kész, hagyd kihűlni, majd vedd ki a formából, és vágd ketté, majd a két lap közé kend a csokikrémet, majd a kész torta tetejére a mascarpone krémet, és dekorációként szórd meg a tetejét francia drazséval.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre