Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megérkezett a Burger Kingbe a húsmentes Whopper!

default user icon
MME
Ma 25 ország 2500 éttermében, köztük a hazai Burger Kingekben is egyszerre kezdik el grillezni a Rebel Whoppert. Ez lesz a márka eddigi történelmének legnagyobb termékbevezetése, ezzel együtt pedig a Burger King lesz a legnagyobb európai étteremhálózat, amely növényi alapú pogácsát kínál szendvicseiben.

Az Egyesült Államokban és Svédországban már nagy sikert aratott burger után Európa 25 országába is megérkezett a növényi alapú pogácsa, amely a megszokott Whopper-ízvilágot hozza el, csak éppen húsmentesen. A királyi felhozatal legújabb szereplője egy szaftos, tűzön grillezett növényi pogácsa, amely a tetején friss paradicsomszeletekkel, salátalevéllel, lágy majonézzel, ketchuppal, ropogós uborkával és hagymával kerül a megszokott szezámmagos zsemlébe. A növényi pogácsák füstös ízüknek és húsra emlékeztető textúrájuknak köszönhetően ez első harapástól az utolsóig az eredeti, ikonikus Whopper-élményt nyújtják.

A húsmentes Whopper tökéletesítése már jó ideje zajlott, az étteremlánc a növényi alapú termékek nehézsúlyú bajnokát, a The Vegetarian Butchert kérte fel a pogácsa elkészítésére. A két márka együtt hozta létre az új szendvicset, amely talán örökre megváltoztatja a gyorséttermek piacát.

David Shear, a Burger King EMEA elnöke elmondta: „Biztosak vagyunk benne, hogy a Rebel Whopper egy olyan szendvics, amelyre már régóta vártak a vendégek, és amely az abszolút kedvenc Whopper méltó növényi alapú alternatívája lehet.” 

VISZLÁT HÚS, TEJ ÉS TOJÁS! 6 SZTÁR, AKIRŐL NEM TUDTAD, HOGY VEGÁN>>> 

ITT A NUTELLA VEGÁN ELLENFELE! MEGKÓSTOLNÁD?>>> 

6 TÉVHIT A VEGA ÉS A VEGÁN ÉTKEZÉSSEL KAPCSOLATBAN>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss