Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymával és camembert-rel töltött gomba szalonnakabátban

45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombákat megmosom, a tönkjét kitöröm és apróra vágom. A medvehagymát szintén megmosom és csíkokra vágom. Serpenyőben vagy wokban a vajat felolvasztom, megfonnyasztom rajta a medvehagymát, majd az apróra vágott gombatönköt is hozzáadom. Sózom, borsozom. A sajtot felkockázom, és minden gombakalapba teszek egy kockányit, majd rányomkodok egy adag medvehagymás masszát, és körbetekerem a hosszában félbevágott szalonnacsíkkal. Hőálló edénybe ültetem őket és 200 fokon pirosodásig sütöm.

Ezek is érdekelhetnek

Friss