Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Medvehagymás tojássaláta

Hozzávalók

  • 6 db tojás (nagy)
  • 8-10 db medvehagyma
  • 10 dkg natúr krémsajt
  • 1,5-2 dl tejföl
  • 1 ek dijoni mustár
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fehér bors (ízlés szerint)

Elkészítés

    1. A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk, és felvágjuk nagyobb kockákra. A medvehagymát felvágjuk apróra.
    2. Egy tálba beletesszük a krémsajtot, a tejföl t, a mustárt, majd ízlés szerint sózzuk, megszórjuk az őrölt borssal, és simára keverjük. Ezután a felkockázott tojást megszórjuk az apróra vágott medvehagymával, majd rákanalazzuk a krémsajtos-tejföl ös keveréket, és óvatosan összeforgatjuk, vigyázva, hogy a tojás ne nagyon törjön. Ezután 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek kellően összeérjenek. Tálalás előtt kivesszük a hűtőből a tojáskrémet, majd óvatosan átkeverjük át.

    7 KÖNNYŰ TOJÁSSALÁTA, AMIT PILLANATOK ALATT ÖSSZEDOBHATSZ >>> 

    A 7 LEGJOBB MEDVEHAGYMÁS POGÁCSARECEPT >>>

Megjegyzés

Ízlés szerint pirítóssal, friss péksüteménnyel kínáljuk. A húsvéti főtt sonkához pl. nagyon jól illik ez e tojássaláta is

kgizike
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin