Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás-tejszínes csirkecsíkok

45 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Vajon megpirítjuk a csirkecsíkokat, fűszerezzük sóval, borssal, őrölt korianderrel. Felöntjük a tejszínnel, és puhára főzzük. A medvehagymát a főzés végén keverjük bele, hogy ne főzzük el az ízét. Amennyiben szükséges, még után fűszerezzük.

Rizzsel és reszelt sajttal tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!

Megjegyzés

A tavasz első hírnöke a medvehagyma. Néhány éve robbant be a magyar gasztronómiába, és szól azóta minden tavasz róla. Mindenbe kerülhet belőle: levesbe, húsos ételbe, fűszervajba, pestóba, körözöttbe, pogácsába. Az idei szezonban én már készítettem belőle körözöttet, az alábbi tejszínes csirkét, és már kinéztem a pogácsa receptjét is. - Mivanitthon

Ezek is érdekelhetnek

Friss