Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás tejben pácolt csirkecomb rántva

120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 4 db csirkecomb
  • 2-3 dl tej
  • 4-5 medvehagyma
  • A panírozáshoz:
  • rozsliszt
  • tojás
  • teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa
  • A sütéshez:
  • étolaj

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál kettévágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A combokat sózzuk.

A medvehagymát nagyon apróra vágjuk, majd elkeverjük a tejjel. A combokat egy mélyebb tálba tesszük, ráöntjük a medvehagymás tejet, és hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb, ha 1 napra!

A combokat kivesszük a tálból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük, majd rozslisztbe, felvert tojásba és rozsos zsemlemorzsába panírozzuk. Bő olajban közepes lángon megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss