Elkészítés: A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál kettévágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A combokat sózzuk.
A medvehagymát nagyon apróra vágjuk, majd elkeverjük a tejjel. A combokat egy mélyebb tálba tesszük, ráöntjük a medvehagymás tejet, és hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb, ha 1 napra!
A combokat kivesszük a tálból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük, majd rozslisztbe, felvert tojásba és rozsos zsemlemorzsába panírozzuk. Bő olajban közepes lángon megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre