Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás rigatoni füstölt lazaccal

30 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát felteszem főni. Közben felaprítom a hagymát és a fokhagymát, az újhagymát karikára vágom, a mángoldot, a medvehagymát és gombát szeletelem. A lazacot kockára vágom.

Egy serpenyőben kevés olajon megdinsztelem a hagymát, a fokhagymát és az újhagymát, ráteszem a lazacot, öntök hozzá tejszínt, fűszerezem, hozzáadom a mángoldot, a medvehagymát, a gombát és a kapribogyót, locsolok rá fehérbort. Végül hozzákeverem az al dente megfőzött, leszűrt tésztát.

Azonnal tálalom, a tésztára reszelek gouda sajtot, s díszítem chilipaprikával és medvesajttal.

Ezek is érdekelhetnek

Friss