Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás rántott csirkecomb

45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 4 db csirkecomb
  • A panírozáshoz:
  • 2 db tojás
  • 4 evőkanál finomliszt + a forgatáshoz
  • zsemlemorzsa
  • 3-4 levél medvehagyma
  • A sütéshez:
  • étolaj

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat megtisztítjuk /én a bőrét lehúztam/, a forgóknál kettévágjuk, és 2-3 helyen csontig bevágjuk. A medvehagymát apróra vágjuk.

A tojásból és a lisztből csipet sóval palacsintatészta sűrűségű masszát keverünk. Belekeverjük az apróra vágott medvehagymaleveleket. A combokat lisztbe, a medvehagymás masszába, majd zsemlemorzsába forgatjuk.

Bő olajban közepes lángon kisütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss