Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Medvehagymás-lilahagymás bab

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 10-15 szál medvehagyma
  • 4 nagy fej lilahagyma
  • 20-30 dkg füstölt szalonna és/vagy sonka
  • 2 konzerv bab
  • 1 konzerv kukorica
  • 1 teáskanál pirospaprika

Elkészítés

    Elkészítés: A felkockázott füstölt szalonnának és/vagy a füstölt sonkának kisütöm a zsírját, hozzáadom a karikákra vágott lilahagymát, egy kis idő múlva beleöntöm az apróra kockázott medvehagymát. Miután a hagymák kellőképpen megdinsztelődtek, akkor hozzáadom a teáskanál pirospaprikát, majd a konzerv babokat és kukoricát is.
    Ízlés szerint sózom.

Megjegyzés

A sózásnál mindenképpen figyelembe kell venni, hogy a füstölt hústól is lehet, hogy már elég sós lett az étel.

piakaresz
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin