Elkészítés: A gombát megpucoljuk. A sonkát, a gombát és a vöröshagymát felkockázzuk, a medvehagymát felcsíkozzuk. Vajon megfuttatjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a gombát, mikor levet ereszt, hozzáadjuk a sonkát, majd a végén a medvehagymát, sózzuk, borsozzuk.
Kiklopfoljuk a tarját, az egyik oldalát sózzuk-borsozzuk, a másik oldalára teszünk a töltelékből, feltekerjük, majd belegöngyöljük egy darab sertéshálóba.
A burgonyát megpucoljuk és feldaraboljuk, kivajazott jénai aljára helyezzük, megszórjuk grill fűszerkeverékkel. A tetejére vajat darabolunk, majd ráhelyezzük a göngyölt húsokat. Az edényt lefedjük.
1,5 óra alatt közepes hőfokon készre sütjük, közben egyszer megforgatjuk a göngyölt húst, hogy mindkét fele szépen megpiruljon.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre