Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás-gombás spagetti

30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát felteszem főni. A hagymát kockára, a fokhagymát, a petrezselymet és a medvehagymát apróra, a gombát is kis darabokra vágom.

Egy serpenyőben az olajon a hagymát, a fokhagymát és a gombát megdinsztelem, adok hozzá vajat, ráteszem a petrezselymet és a medvehagymát, öntök rá főzőtejszínt, sózom, borsozom, rövid ideig dinsztelem, belekeverem a reszelt sajtot.

A megfőtt tésztát leszűröm, a mártáshoz adom, csíkokra vágott medvehagymát, dióbelet, kapribogyót szórok a tetejére, esetleg frissen örőlt tarka borssal is ízesítem.

Ezek is érdekelhetnek

Friss