Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Medvehagymás csiga

default user icon

Hozzávalók

  • 40 dkg konyhakész pizzatészta
  • 1 marék dió (durvára vágott)
  • 2 ek parmezán
  • 1 csokor medvehagyma
  • 1 csipet só
  • 1 dl olívaolaj
  • 25 dkg mascarpone
  • pesto
  • 1 db tojás
  • szezámmag

Elkészítés

    1. Kitekerjük a konyhakész pizzatésztát. Félretesszük. Késes aprítóban pürésítünk 1 marék durvára vágott diót, 2 ek reszelt parmezánt, 1 csokor megtisztított medvehagymát, 1 nagy csipet sót és 1 dl olívaolajat.
    2. A mascarponét habosra keverjük, hozzáforgatjuk a medvehagymás pestót, ha szükséges, sózzuk. A medvehagymás mascarponét az előkészített tésztalapra kenjük úgy, hogy a hosszabb oldalain a széleket szabadon hagyjuk.
    3. Feltekerjük a tésztát, majd 3-4 cm-es darabokra vágjuk. A csigákat sütőpapírral bélelt sütőtálcába helyezzük. Átkenjük mindet a felvert tojással, és megszórjuk egy kevés szezámmaggal. A csigákat 200 fokra előmelegített sütőben 18-20 perc alatt készíre sütjük. 

    MEDVEHAGYMÁS TOJÁSSALÁTA>>> 

    MEDVEHAGYMÁS SAJTKRÉM>>> 

    MEDVEHAGYMÁS ROPI>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin