Keress receptre vagy hozzávalóra

Medvehagymás-majonézes burgonyasaláta (vegán)

default user icon

Hozzávalók

  • 2 ek medvehagymapesto
  • 1 kg héjában főtt burgonya
  • 20 dkg fagyasztott borsó
  • A majonézhez:
  • 1 db nagyobb avokádó
  • 2 ek rizsecet
  • 1/2 tk mustármag
  • 4 ek olaj
  • 2-3 csipet só
Főzz és nyerd
meg a nyaralásod!
Töltsd fel a kedvenc olasz receptedet, és
nyaralj Olaszországban a Mindmegette.hu
és a TDM Travel jóvoltából.

Elkészítés

    1. A héjában főtt burgonyát karikára vagy kockára felszeleteljük.
    2. A zöldborsót 2 perc főzési idővel blansírozzuk. (Forrázzuk, röviden előfőzzük: a zubogó, forró vízbe, szűrőbe téve, 2-3 percre belemerítjük a borsót, utána kiemeljük, és lecsepegtetjük). 
    3. Egy robotgépbe helyezzük a vegán majonéz hozzávalóit, és jó krémesre keverjük.
    4. A burgonyát és a borsót összekeverjük a majonézzel és a pestóval.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin