Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás-majonézes burgonyasaláta (vegán)

MME MME
25 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Mustár

Elkészítés

  1. A medvehagymás-majonézes burgonyasaláta elkészítéséhez a héjában főtt burgonyát karikára vagy kockára felszeleteljük.
  2. A zöldborsót 2 perc főzési idővel blansírozzuk. Ehhez forrázzuk, röviden előfőzzük: a zubogó, forró vízbe, szűrőbe téve, 2-3 percre belemerítjük a borsót, utána kiemeljük, és lecsepegtetjük.
  3. Robotgépbe helyezzük a vegán majonéz elkészítéséhez az avokádót, a rizsecetet, a mustármagot, az olajat és a sót, majd krémesre keverjük.
  4. Az avodkádós öntethez hozzákeverjük a medvehagyma pestót és a feldarabolt csilipaprikát. Jól összekeverjük, majd ráöntjük a főtt krumplit, elkeverjük, végül a borsót is hozzáadjuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a medvehagymás burgonyasaláta:

 



Ezek is érdekelhetnek

Friss