Keress receptre vagy hozzávalóra

Medvehagymás-baconos tészta

default user icon

Hozzávalók

  • 10 dkg medvehagyma
  • 8 dkg pirított fenyőmag
  • 60 ml olívaolaj
  • 3-4 csipet só
  • 1 csomag durum tészta

Elkészítés

    1. A fenyőmagot szárazon kb. 2 perc alatt illatosra pirítjuk.
    2. A megtisztított medvehagymát az aprítóba tesszük, hozzáadjuk a fenyőmagot, az olívaolajat és a sót. Krémesre keverjük a robotgépben.
    3. A tetszőleges száraztésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, leszűrjük, és összeforgatjuk a medvehagymakrémmel.

Megjegyzés

Kenhetjük pirítósra, összekeverhetjük tésztával, húst tölthetünk meg vele, vagy akár salátaöntetként is felhasználhatjuk, és fogyaszthatjuk.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek