Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymás-baconos tészta

MME MME
25 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén

Elkészítés

  1. A fenyőmagot szárazon kb. 2 perc alatt illatosra pirítjuk. Utána megsütjük a felkockázott bacont.
  2. A megtisztított medvehagymát feldaraboljuk, majd aprítóba tesszük, hozzáadjuk a fenyőmagot, az olívaolajat és a sót. Krémesre keverjük a robotgépben.
  3. A fusillit (vagy bármilyen száraztésztát) sós vízben kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint.
  4. Leszűrjük, és összeforgatjuk a medvehagyma pestóval, majd megszórjuk a pirított baconnel. Forrón tálaljuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a medvehagymás pestós fusilli pirított bacönnel:

Megjegyzés

A medvehagyma pestót kenhetjük pirítósra, összekeverhetjük tésztával, húst tölthetünk meg vele, vagy akár salátaöntetként is felhasználhatjuk. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss