Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagymapesto

15 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A medvehagymát és az újhagymát alaposan lemossuk, lecsöpögtetjük.
  2. A fenyőmagot forró serpenyőben folyamatosan kevergetve pár perc alatt megpirítjuk.
  3. A hagymák zöldjét karikázzuk, a fokhagymát préseljük vagy apróra vágjuk. A bazsalikomot összetépkedjük, a parmezánt lereszeljük.
  4. Keverőtálban összekeverjük a hozzávalókat, megszórjuk a fűszerekkel, hozzáöntjük az olajat, majd kézi botmixerrel pürésítjük.
  5. A pestót jól zárható üvegekbe kanalazzuk, felhasználásig a hűtőszekrényben tároljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss