Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagyma pesto pisztáciával

MME MME
15 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A medvehagymát az alapos leöblítést követően csíkokba felszeljük. A pisztáciát megpucoljuk, a parmezán sajtot lereszeljük.
  2. Az összes hozzávalót beletesszük egy tálba, sózzuk, borsozzuk és botmixerrel pépesítjük. Az elkészült medvehagyma pestot légmentesen zárható edényben és hűtőszekrényben tároljuk.
  3. Remekül illik pirítós, de tojásos ételek mellé is.

Nézd meg videón, hogyan készül a medvehagyma pesto:

Megjegyzés

Kiválóan illik tojásételek mellé, de pirítóssal is nagyon finom ez a pesto. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss