Elkészítés: A vöröshagymát apró kockákra vágva üvegesre dinsztelem a zsiradékon. Ezután hozzáadom a durvára vágott medvehagymát, kicsit megfonnyasztom, és vízzel felöntve, húsleveskockával dúsítva, borsozva kb. 15-20 perc alatt készre főzöm az alapot.
Ha kész, leveszem a tűzről, és botmixerrel simára turmixolom. Visszateszem a tűzre, felforralom, és hozzáöntöm a tejszínt. Ha ez is összeforrt, beleöntöm a felkockázott kucsmagombát, és kb. 15 percig főzöm még vele a levest. Nem baj, ha kicsit roppanósnak érezzük a gombát, úgy a jó.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre