Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagyma-krémleves kucsmagombával

30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát apró kockákra vágva üvegesre dinsztelem a zsiradékon. Ezután hozzáadom a durvára vágott medvehagymát, kicsit megfonnyasztom, és vízzel felöntve, húsleveskockával dúsítva, borsozva kb. 15-20 perc alatt készre főzöm az alapot.

Ha kész, leveszem a tűzről, és botmixerrel simára turmixolom. Visszateszem a tűzre, felforralom, és hozzáöntöm a tejszínt. Ha ez is összeforrt, beleöntöm a felkockázott kucsmagombát, és kb. 15 percig főzöm még vele a levest. Nem baj, ha kicsit roppanósnak érezzük a gombát, úgy a jó.

Megjegyzés

Sajnos a hozzávalókat nem mértem le pontosan, de remélem, azért megfőzhető a leves a leírásomból. :)

A receptet Kicsi.
- kicsi.csibe

Ezek is érdekelhetnek

Friss