Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Medvehagyma-krémleves krumplival

Hozzávalók

  • 3 db burgonya
  • 1 csokor medvehagyma
  • 1/2 liter csontleves alaplé
  • 2 dl tejszín
  • levesgyöngy
  • bors

Elkészítés

    1. A krumplit megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk, és sós vízben megfőzzük. Ha megfőtt, hozzáadjuk a megmosott és felaprított medvehagymát, és felöntjük egy kevés alaplével. 
    2. Botmixerrel összeturmixoljuk, majd visszatesszük a tűzre, hozzáadjuk a maradék alaplevet és a tejszínt, amit előtte a hőkiegyenlítés miatt összekeverünk egy kevés forró levessel. Már nem forraljuk, csak a forráspontig melegítjük, és ha szükséges, utánaízesítjük. Tálaláskor megszórjuk levesgyönggyel.

    ISTENI LEVESBETÉTEK >>> 

    MÉG TÖBB KRÉMLEVES >>> 

    MEDVEHAGYMÁS FINOMSÁGOK >>> 

Megjegyzés

A tavasz első friss fűszernövénye, aki teheti, szedjen a szabadban frisset! Az idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása kiemelkedő. Női problémák, illetve nőknél változó kori panaszok esetén is segít.

scarlett69
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin