Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagyma-krémleves krumplival

45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk, felöntjük annyi sós vízzel, amennyi ellepi és megfőzzük. Ha megfőtt, hozzáadjuk a megmosott és felaprított medvehagymát, és felöntjük az alaplével. 
  2. Botmixerrel összeturmixoljuk, majd visszatesszük a tűzre, hozzáadjuk a tejszínt, amit előtte a hőkiegyenlítés miatt összekeverünk egy kevés forró levessel. Már nem forraljuk, csak a forráspontig melegítjük, és ha szükséges, utánaízesítjük sóval, borssal. Tálaláskor megszórjuk levesgyönggyel.

ISTENI LEVESBETÉTEK >>> 

MÉG TÖBB KRÉMLEVES >>> 

MEDVEHAGYMÁS FINOMSÁGOK >>> 

Megjegyzés

A tavasz első friss fűszernövénye, aki teheti, szedjen a szabadban frisset! Az idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása kiemelkedő. Női problémák, illetve nőknél változó kori panaszok esetén is segít. - scarlett69

Ezek is érdekelhetnek

Friss