Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagyma-krémleves II.

30 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A medvehagymát és az újhagymát apróra vágom. A burgonyát meghámozom és felkockázom.

A vajon megfonnyasztom az apróra vágott medvehagymát és az újhagymát. Rádobom az apróra kockázott burgonyát, felengedem a zöldségalaplével.

Amikor a burgonya már megfőtt, botmixerrel leturmixolom. Visszateszem a tűzhelyre, 1-2 kanál levessel a tejszínt simára keverem, és a levesbe öntöm folytonos keverés mellett. Megkóstolom, és ha kell, sózom, ízlés szerint borsozom. A tejszínnel csak egyet forralok rajta.

Fokhagymás pirított kenyérkockával tálalom. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss