Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Medvehagyma főzelék csirkemellel

30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellet befűszerezzük, és kisütjük serpenyőben (pici vizet öntve alá istenien omlós lesz és nem szárad ki).

Rántást készítek lisztből és olajból (én teljes kiörlésű lisztből csináltam). Miután rotyogni kezd a rántás, lehúzom a tűzhelyről, és a feldarabolt medvehagymaleveleket beleteszem, átforgatom pár percig, miután visszatettem a tűzhelyre. Felöntöm vízzel vagy tejjel, összeturmixolom. A liszttől be fog sűrűsödni, érzés szerint kell még pótolni a folyadékot.

A sült csirkemellel tálalom.

Megjegyzés

Isteni finom.
- cintyo

Ezek is érdekelhetnek

Friss