Medvehagyma főzelék csirkemellel

default user icon
2

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • csirkemell
  • gyros fűszerkeverék
  • medvehagyma
  • liszt
  • olaj
  • víz vagy tej
  • ételízesítő

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkemellet befűszerezzük, és kisütjük serpenyőben (pici vizet öntve alá istenien omlós lesz és nem szárad ki).

    Rántást készítek lisztből és olajból (én teljes kiörlésű lisztből csináltam). Miután rotyogni kezd a rántás, lehúzom a tűzhelyről, és a feldarabolt medvehagymaleveleket beleteszem, átforgatom pár percig, miután visszatettem a tűzhelyre. Felöntöm vízzel vagy tejjel, összeturmixolom. A liszttől be fog sűrűsödni, érzés szerint kell még pótolni a folyadékot.

    A sült csirkemellel tálalom.

Megjegyzés

Isteni finom.

Rapp Cintia
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Mindmegette 4 évvel ezelőtt
Köszönjük a pontosítást, javítottuk a receptet! :) Üdv Mme
Rapp Cintia 4 évvel ezelőtt
Elfelejtettem a receptbe írni, hogy le kell turmixolni mielőtt besűrűsödik! :)

Hasonló Receptek

Magazin