Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mediterrán pulykamell

default user icon

Hozzávalók

  • 4 db pulykamellfilé
  • 2 db szikkadt zsemle
  • 3 db natúr camembert sajt
  • 2 db tojás
  • 2 dl olaj
  • bazsalikom
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • 10 dkg füstölt sajt

Elkészítés

    1. A zsemléket tejbe áztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk, és egy tálba tesszük őket. Hozzáadjuk a tojásokat, megsózzuk, ízesítjük egy kiskanálnyi bazsalikomommal, egy csokor petrezselyemzölddel, és hozzáadjuk a felkockázott sajtot is. Az egészet összedolgozzuk, majd félretesszük.
    2. A megmosott és besózott pulyamellfilére zsebet vágunk, a keveréket beletöltjük, végül hústűvel megtűzzük, hogy a sajt ne tudjon kifolyni. Az olajat a tepsibe öntjük, belefektetjük a töltött húst, a tetejét meglocsoljuk, és előmelegített sütőben 20 percig sütjük lefedve, majd levesszük róla a fedőt vagy fóliát, és további 30 perc alatt pirosra sütjük. A tetejét füstölt sajttal megszórjuk. 
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin