Elkészítés: Ehhez az ételhez a padlizsánt meghámozom, kicsit besózva állni hagyom, majd lepcsöpögtetem és karikára vágom. A cukkinit hámozás nélkül felkarikázom, a paradicsomot cikkekre, a paprikát félkarikákra vágom. A hagymát apróra vágva olívaolajon megfonnyasztom, hozzáadom a paprikát, a cukkinit, megsózom és borsozom, kicsit később beleteszem a padlizsánt és a paradicsomot. Fedő alatt mártás sűrűségűvé főzöm, majd fedő nélkül kicsit még sütöm a közben hozzáadott fokhagymával együtt. Fűszerezhetjük kevés kakukkfűvel, esetleg bazsalikommal. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre