Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mediterrán csirkecombok

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, sózzuk, borsozzuk.

A fokhagymát meghámozzuk. A rozmaring és a zsálya leveleit lecsipkedjük, leöblítjük, leszárítjuk, és a fokhagymával együtt apróra vágjuk, majd 2 evőkanál olajjal péppé keverjük, amit a csirkecombokra kenünk, kicsit állni hagyjuk.

Nagyobb, mély serpenyőben a maradék olajat felforrósítjuk, a húsok mindkét oldalát megpirítjuk benne. Ráöntjük a bort, összeforraljuk. Hozzáöntjük a levest, lefedjük, és előmelegített sütőben kb. 40 percig pároljuk.

A főzési idő letelte előtt 10 perccel belekeverjük az olajbogyót, rátesszük a rozmaringot, és készre sütjük.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss