Elkészítés: A csirkecombokat megmosom, megsózom, befűszerezem, a reszelt hagymával is megkenem, majd mindegyiket 3 szelet baconbe betekerem.
Egy hőálló tepsibe 2 evőkanál libazsírt teszek, erre szeletelem a karikára vágott paprikát, paradicsomot és burgonyát.
Ráöntöm a bort, majd az egész tetejére teszem a csomagolt csirkecombokat és brokkolirózsákat.
Megszórom durvára darált színes borssal és egy kevés rozmaringgal. Alufóliával lefedem, és 200 C fokra előmelegített sütőben 70 percet sütöm.
Ezután leveszem a fóliát, pecsenyeszívóval leszívom a felesleges levet, hogy pirulni tudjon, és visszatolom további 20 percre, hogy a szalonna szépen megpiruljon. Magában, a vele sült zöldségekkel körítve tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre