A csirkecombot megmossuk, szárazra töröljük és félre tesszük. A páchoz kimagozzuk a csilit, és felaprítjuk. Beletesszük egy tálba a mustárral, a fűszerkeverékkel és a sóval együtt. Hozzácsorgatjuk a bort, az olajat és az ecetet. Összeforgatjuk az egészet.
A combokat mélyhűtő zacskóba tesszük, mellé öntjük a páclevet, és kinyomkodjuk a levegőt. Gondosan lezárjuk, majd megmozgatjuk kissé, hogy a pác a hús minden oldalát bevonja. A hűtőbe tesszük legalább 3 órára.
Felforrósítjuk a grillsütőt, majd közepes hőmérsékleten 50 percig sütjük a combokat. Közben néhányszor megfordítjuk őket.
Ha csirkecombokat sütünk, vágjuk be a húst a csontig. Így belül is biztosan megsül.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre