Keress receptre vagy hozzávalóra

Mázas pulykaszárny édesburgonyával

Hozzávalók

  • A mázhoz:
  • 1 ek szezámolaj
  • 1 db gyömbér (2 cm)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ek fehérborecet
  • 1 ek méz
  • Az egytálhoz:
  • 1 db pulykaszárny
  • 1 db édesburgonya
  • 1 db lila hagyma
  • 1 db cukkini
  • 1 dl szójaszósz

Elkészítés

    1. A máz hozzávalóit összekeverjük, és bepácoljuk vele a szárnyat.
    2. Az édesburgonyát és a lila hagymát megpucoljuk. Nagyobb darabokra vágjuk a zöldségeket, és sütőzacskóba tesszük. Meglocsoljuk szójaszósszal, és a zacskóba tesszük a szárnyat is.
    3. Összekötjük a zacskó száját, és 170 fokra előmelegített sütőben 1 óra alatt készre sütjük.

    ÍME A RECEPT VIDEÓN >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin