Elkészítés: A 2 csomag vaníliás pudingport 6 dl tejjel, ízlés szerint cukorral felfőzzük, hagyjuk kihűlni.
A tésztához az 5 tojássárgáját 25 dkg cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral jól kikeverjük. Hozzáadjuk a tejet, az étolajat, a kakaót, a lisztet, a sütőport, összekeverjük alaposan, végül beleforgatjuk az 5 tojás felvert habját.
Tepsibe öntjük, beleszaggatjuk a pudingot, és előmelegített sütőben megsütjük.
A mázhoz a tejfölt, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a citromhéjat jól összekeverjük, ráöntjük a forró, megsült tésztára.
Hagyjuk kihűlni, majd felkockázzuk és tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre