Elkészítés: A húst sózom, borsozom, ételizésítővel beszórom. A sütőedénybe teszek 1 dl vizet, a húst beleteszem, lefóliázom, és 200 fokon 40-45 percig sütöm. Amikor megsült, rögtön lekenem vékonyan sárgabaracklekvárral.
Közben a mártáshoz a sárgarépát karikára vágom, sós vízben megfőzöm, leszűröm. Kevés olajon megdinsztelem a felszeletelt vöröshagymát, hozáadom a szeletelt gombát. Ezzel kb. 2 percig párolom, 2 kanál liszttel meghintem, 1 deci vízzel és 2 deci tejszínnel felengedem, majd belekeverem a sárgarépát, összeforralom.
A tejszínes ragut a hús köré teszem, rizzsel, burgonyával tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre