Elkészítés: 1. A csirkecombokat alaposan mossuk meg, tisztítsuk meg a felesleges zsír- és bőrdaraboktól. A fokhagymát pucoljuk meg, a citromot szintén alaposan mossuk meg.
2. Egy tálban keverjük össze a fűszereket (só, bors, fahéj, currypor, gyömbérpor), fél citrom levét és lereszelt héját, valamint a fokhagymanyomón átpasszírozottt gerezdeket az olajjal. A citromot ezután karikázzuk fel kb. fél centiméteres szeletekre.
3. Egy tűzálló edényt, kis méretű tepsit vékonyan olajozzunk ki, rendezzük el benne a citromkarikákat egy rétegben. A csirkecombokat alul-felül és a bőrük alatt is kenjük be az elkészített páccal, majd helyezzük a citromágyra. Öntsük a vizet óvatosan a combok alá.
4. Takarjuk be alufóliával, és pároljuk puhára kb. 45-55 perc alatt 160-180 fokon. Sütés közben ellenőrizzük és forgassuk meg a csirkecombokat, hogy a citrom illóolajai mindenhol jól átjárják azokat. A hús alatt kelettkezett szafttal közben párszor locsoljuk meg, hogy ne száradjon ki. (Ez főleg akkor fontos, ha már eltávolítottuk a fóliát.)
5. Ha a csirkecombok biztosan jól átsültek, vegyük le az alufóliát, és mindkét oldalán süssük pirosra. Mikor a bőrös felüket sütjük ropogósra, előtte kenjük be a bőrt mézzel. (Légkeveréses sütőben nyugodtan kapcsolhatunk grill fokozatra is. Ekkor vegyük lejjebb a sütő hőmérsékletét kb. 150 fokra.)