Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mascarponés-szilvás lepény

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat habosra keverjük a porcukorral. Hozzáadjuk a csipet sót, majd tovább keverjük a mascarponével, tojásokkal. Beletesszük a tejfölt, a vaníliás cukrot, a rumot, legvégül pedig a sütőporral elkevert lisztet.
  2. Ezt a masszát beleöntjük egy sütőpapírral kibélelt közepes tepsibe, majd megszorjuk felaprított szilvával. Két evőkanál cukorban elkeverjük a fahéjjat, majd meghintjük vele a lepény tetejét. Előmelegített sütőben tűpróbáig készre sütjük. 

MÁKOS-SZILVALEKVÁROS LEPÉNY >>> 

FETASAJTOS CSICSERIBORSÓ LEPÉNY OLÍVABOGYÓ-PÁSTÉTOMMAL >>> 

VIRSLIS-TÚRÓS LEPÉNY >>> 

Megjegyzés

Pillanatok alatt, bármilyen gyümölccsel elkészíthető ez a süti. - Scsilluka

Ezek is érdekelhetnek

Friss