Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mascarponés lazacsaláta

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 25 dkg mascarpone krémsajt
  • 15 dkg lazacfilé
  • 1 csokor metélőhagyma
  • őrölt bors
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • A tálaláshoz:
  • bagett

Elkészítés

    Elkészítés: A lazacot meglocsoljuk olívaolajjal, és betoljuk 170 fokra előmelegített sütőbe kb. 10 percre.

    A metélőhagymát felaprítjuk, összekeverjük a mascarponéval, csipet borssal, sóval ízesítjük.

    A lazacot villával csíkokra szedjük, kicsit hagyjuk hűlni, és a metélőhagymás mascarponekrémbe keverjük.

    Pirított bagettel kínáljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin