Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mascarponés lazackrém

15 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A füstölt lazacot és az újhagymát vágjuk fel apróra.

A mascarponét ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, csepegtessük meg citromlével, adjuk hozzá az apróra vágott újhagymát és a lazacot, keverjük alaposan össze (a sózással vigyázzunk, mert a lazac is sós). Fóliával lefedve tegyük be 1-2 órára a hűtőbe, hogy az ízek kellően összeérjenek.

Közben karikázzuk fel a kiflit, helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire, közepes hőmérsékletű sütőben süssük szép pirosra, ropogósra. Tálaláskor kanalazzuk a lazackrémet a kiflikarikákra, és úgy kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss