Keress receptre vagy hozzávalóra

Mascarponés-gombás lasagne

Hozzávalók

  • 25 dkg gomba
  • 4 ek olívaolaj
  • 1 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 50 dkg fagyasztott spenót
  • frissen őrölt bors
  • 50 dkg mascarpone
  • 1 csipet őrölt szerecsendió
  • 20 dkg lasagne tészta
  • 30 dkg sült paprika (olajban eltett)
  • 6 dkg reszelt parmezán sajt

Elkészítés

    1.

    A megtisztított, felszeletelt gombát 2 ek felforrósított olajon megpirítjuk, majd egy tűzálló tálba terítjük. A megmaradt olajat felhevítjük egy serpenyőben, majd üvegesre sütjük rajta a finomra vágott hagymát, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a spenótot. Puhára pároljuk, majd sózzuk és megborsozzuk.

    2.

    A mascarponét sóval, borssal és a szerecsendióval elkeverjük. A párolt gombát befedjük néhány lasagne lappal, sült paprikát terítünk rá, majd ismét tésztát. Elosszuk rajta a párolt spenótot, és az utolsó réteg tésztával fedjük be.

    3.

    A tetején elsimítjuk a mascarponét, meghintjük reszelt sajttal, és 200 fokos sütőben 30 percig sütjük.

    ZÖLDSÉGES LASAGNE >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin