Márványsajtos túrókrémmel töltött krumpli

Hozzávalók

  • 8 db burgonya (közepes)
  • 150 g márványsajt
  • 100 g félzsíros túró
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 ek. vaj
  • egy csokor snidling
  • zsiradék (a tepsi kikenéséhez)

Elkészítés

    1. A burgonyákat alaposan mossuk meg, majd héjukban főzzük őket, kb. 20 percig.
    2. A kihűlt főtt burgonyákat hosszában vágjuk ketté, a belsejüket kaparjuk ki úgy, hogy kb. 3-5 mm-es perem maradjon a héjánál.
    3. A kivájt, villával összetört krumplit alaposan keverjük össze a vajjal, a márványsajttal és túróval, majd adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és a felaprított snidlinget és egy csipet sót.
    4. A kivájt burgonyákat töltsük meg az elkészült masszával és rakjuk őket egy kizsírozott tepsibe. Előmelegített sütőben kb. 10 percig süssük őket 180 fokon.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin