Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Márványsajtos-uborkás szendvicskrém

MME MME
15 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A márványsajtot egy tálba morzsoljuk, és alaposan kikeverjük a szobahőmérsékletű vajjal. (Elektromos kézi habverővel kellően krémesre tudjuk dolgozni.)
  2. Hozzáadjuk a tejfölt, attól függő mennyiségben, hogy mennyire szeretnénk lágyra vagy tömörre. A megtisztított, apróra kockázott fokhagymával, frissen őrölt borssal és a nagyon finomra aprított csemegeuborkával ízesítjük. 

EZ A TUTI RECEPT! MELEGSZENDVICSKRÉM MARADÉK PÖRKÖLTBŐL>>> 

MÁRTOGATÓS ÉS SZENDVICSKRÉM EGYBEN: ITT A TUTI VENDÉGVÁRÓ, A PADLIZSÁNKRÉM!>>> 

17 MEGUNHATATLAN SZENDVICSKRÉM ÉS MÁRTOGATÓS UZSONNÁRA VAGY VACSORÁRA>>> 

Megjegyzés

Ropogós héjú friss kenyérrel és pirítóssal tálalva egyaránt remek vendégváró.


Fotó: Tóth András
Stylist: Filep Kata
Helyszín: Kuktanoda - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss