Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Márványsajtos leves

MME MME
3.5/5
15 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A póréhagymát megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk, jól megmossuk, keresztben vékony csíkokra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, és apró kockára vágjuk. A márványsajtot szétmorzsoljuk. A leveskockát kb. 1 l vízzel felforraljuk. A petrezselymet megmossuk, és apróra vagdaljuk.
Elkészítés: A margarint nagyobb lábasban felforrósítjuk, hozzáadjuk a póréhagymát és a burgonyát, majd 2 percig kevergetve pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, és felöntjük a zöldséges erőlevessel, felforraljuk, majd lassú tűzön, lefedve 25 percig főzzük. Amikor elkészült megszórjuk márványsajttal, petrezselyemmel, és forrón tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss