Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Marokkói rántotta

MME MME
4.4/5
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát megpucoljuk, finomra vágjuk. A paprikával töltött zöld olívabogyót összevágjuk. Egy edényben az olívaolajat felforrósítjuk, megdinszteljük benne a hagymát és az olívabogyót a fél teáskanál cukorral. A paradicsomot meghámozzuk, húsát kis kockákra vágjuk. A hagymához adjuk. 5-10 percig együtt dinszteljük. Fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával, őrölt köménnyel, majorannával, rozmaringgal és őrölt babérlevéllel. A tojást a 2 teáskanál őrölt köménnyel és a 2 evőkanál korianderrel jól felverjük, majd a dinsztelt zöldségekre öntjük, és a rántottát készre sütjük. Friss franciakenyérrel kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss