Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Marokkói fasírt (Kefta) sütőben zöldségágyon

120 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A darált húst az apróra vágott vöröshagymával és a fűszerkkel jól összekeverjük, lefóliázva hagyjuk 2 órát pihenni.
  2. A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, karikára vágjuk. A hagymát megpucoljuk, szeletekre vágjuk, a paprikát is felkarikázzuk, majd egy olajjal kikent tepsiben rétegezve elterítjük.
  3. A keftából gombócokat gyúrunk, a zöldségek tetejére tesszük. Fóliával lefedjük, és 180 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ezután eltávolítjuk róla az alufóliát, és további 20 percre visszatesszük a sütőbe, vagy amíg megpirul kissé minden. A keftát félidőben átforgatjuk.

15 ISTENI FOGÁS, HA VAN OTTHON EGY ADAG DARÁLT HÚS >>>

KLASSZIKUS, KARFIOLOS, CUKKINIS - 9 RECEPT, AMIÉRT SZERETJÜK A FASÍRTOT >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss