Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bizarr étkezési szokása volt Marilyn Monroe-nak

default user icon
MME
Mit evett Marilyn Monroe, hogy megőrizte homokóra alakját? A XX. század szexszimbóluma nem tartozott a vékony színésznők közé, de nem volt túlsúlyos sem. A színésznő, énekesnő sok tekintetben kilógott a sorból, étkezési szokásai is teljesen szembementek a kor szellemével.

Marilyn Monroe sokat küzdött a súlyával, pedig a szőke szépséget nők milliói irigyelték alakjáért, férfiak milliói pedig rajongtak érte. A szexszimbólum nem követett a kornak megfelelő divatos étrendet, inkább saját bizarr étkezési szokásával tartotta formában magát. A Pageant magazinban 1951 szeptemberében készített interjút Monroe-val, aki mesélt arról, hogy mit eszik.

A szépség reggelijét aligha próbálnánk ki. Monroe napindítóként egy pohár meleg tejben elkevert két nyers tojást és ezt itta meg. Erről a szokásáról akkor sem mondott le, ha éppen utazott és hotelben szállt meg. Monroe reggelijének szintén része volt még néhány szem multivitamin tabletta.

- Nem hiszem, hogy bármely orvos táplálóbb reggelit tudna javasolni egy sietős, dolgozó nőnek - nyilatkozta Monroe.

A sztár, hogy megőrizze alakját sok fehérjét evett. Monroe húsimádó volt, ebédre és vacsorára húst evett, ám az is gyakran előfordult, hogy az ebédet kihagyta. Az interjúból az is kiderült, hogy Monroe szeretett főzni. A húst piacokon vásárolta és maga készítette el. Szerette a steaket, a báránybordát és a májat is. A húshoz 4-5 nyers sárgarépát fogyasztott.

A színésznő-énekesnő kerülte a keményítő- és szénhidráttartalmú ételeket, de neki is volt gyenge pontja, még pedig a fagylalt. Este hazafelé tartva sokszor megállt egy fagyizónál és megevett egy fagylaltkelyhet. Az étkezés mellett persze sportolt is Monroe. Ma már egy hollywoodi sztár élete elképzelhetetlen személyi edző nélkül. Marilyn Monroe-nak nem volt trénere, nem járt konditerembe sem, kedvenc sportja a lovaglás volt.

MESTERIEN FŐZÖTT A SZŐKE BOMBÁZÓ: PRÓBÁLD KI MARILYN MONROE TÖLTÖTT PULYKÁJÁT! >>> 

SAJTOS MAKARÓNI, SZUSI ÉS SZÉKELYKÁPOSZTA: HÍRESSÉGEK KEDVENCEI BEETHOVENTŐL BEYONCÉIG >>> 

EZEKET ESZI REGGELIRE JENNIFER ANISTON >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss