Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mariann kolbászos karaja

MME MME
2 4.7/5
30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A húsokat mindkét oldalukon margarinon elősütöm úgy, hogy először nagy lángon megkapatom mindkét oldalukat, hogy a roston összezárjanak, és ne engedjék ki a hús a levét. Ezután jénai tálba teszem őket. Rádobálom a karikára vágott kolbászt, a csíkokra vágott pritaminpaprikát, majd megszórom reszelt füstölt sajttal. A tejszínt ráöntöm a húsok sütése után megmaradt szaftra, a fűszeres sóval és egy kis bazsalikommal ízesítem. Összerottyantom, és a húsra öntöm. Forró sütőben kb. 20-25 percig sütöm. Rizzsel tálalom.

Megjegyzés

Isteni, ahogy a kolbászleves sós tejszín az édeskés pritaminpaprikával összeérik. - MME

Ezek is érdekelhetnek